28/03/2009 – 28/03/2020
🍺11 Χρόνια Alcoholics club🍺

Η χρονιά που πέρασε ίσως ήταν η πιο δυνατή χρονιά του συνδέσμου και σίγουρα η πιο οργανωμένη… Η χρονιά που μεταφερθήκαμε στα νεα μας γραφεία, η χρονιά του νυχτερινού κορεό για τα δέκα χρόνια του συνδέσμου, η χρονιά των εκδρομών, των μεγάλων προκρίσεων, η χρονιά του κυπέλλου!
Φέτος δημιουργήθηκε ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ ομάδας και κόσμου που είχε ως αποτέλεσμα την άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας και στις δύο διοργανώσεις που συμμετείχε.
Ως οπαδός, το να βρίσκεσαι σ ένα πέταλο με άλλους 5 χιλιάδες τρελούς είναι ωραίο… Το να είσαι όμως μόνο με άλλους 10 τρελούς εκτός έδρας, να φωνάζετε για την τρέλα σας και να σας λένε…αλκοολικούς είναι κάτι το μοναδικό που δεν μπορούν να το νιώσουν και να το καταλάβουν πολλοί.
Όπως κάνουμε τα τελευταία 11 χρόνια, πότε δυναμικά, πότε διακριτικά, έτσι θα συνεχίσουμε. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του Αθλητικού Ομίλου Μεθώνης, βάζοντας πλώρη για τα 20 χρόνια πλέον…

Η καρδιά μας βυσσινί και μπλε…

aomethonis #We_are_alcoholics #Βυσσινίκαιμπλε

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.