Soccer Football - UEFA Congress - Beurs van Berlage Conference Centre, Amsterdam, Netherlands - March 3, 2020 UEFA President Aleksander Ceferin during a press conference REUTERS/Yves Herman
- Διαφήμιση -

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, αναφέρθηκε στα πλάνα που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς, μετά τις αναβολές που έγιναν λόγω της πανδημίας του κοσονοϊού.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για τη διακοπή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τις επιλογές που έχουν ήδη γίνει και τα… σενάρια για το μέλλον. Ο πρόεδρος της UEFΑ παραδέχτηκε πως η αναβολή του Euro 2020 ήταν μία δύσκολη απόφαση η οποία είχε οικονομικό κόστος για τις Ομοσπονδίες, ωστόσο ήταν η απαραίτητη κίνηση.

- Διαφήμιση -

“Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η επιδημία. Για αυτό το λόγο έχουμε τρία διαφορετικά σχέδια, τρεις διαφορετικές λύσεις για τη χρονιά” τόνισε αρχικά στη “La Reppublica” και συνέχισε: “Πρέπει να περιμένουμε όπως κάνουν όλοι. Η αναβολή του Euro ήταν μία θυσία η οποία επηρέασε οικονομικά 50 από τις 55 Ομοσπονδίες, όμως ήταν μία σωστή απόφαση”.

Όσον αφορά τα «σενάρια» για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν: “Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις επιλογές: να ξεκινήσει και πάλι στα μέσα Μαΐου, τον Ιούνιο ή τέλος Ιουνίου. Υπάρχει και η επιλογή να ξαναρχίσει στις αρχές της επόμενης σεζόν, που με τη σειρά της θα ξεκινήσει αργότερα. θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση για τα πρωταθλήματα και τους συλλόγους. 

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.