- Διαφήμιση -

Η ιστορία του είχε συγκλονίσει όλο το πλανήτη αλλά φαίνεται ότι δύο χρόνια και εννέα μήνες μετά, ο Αμπντελάκ Νούρι βγαίνει νικητής από την μάχη του, αφού ανακοινώθηκε ότι έχει ξυπνήσει από το κώμα και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Συγκλονίζουν τα λόγια του αδελφού του…

Ο άσος του Άγιαξ είχε καταρρεύσει σε εάν φιλικό απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης στις 8 Ιουλίου 2017 και από τότε βρίσκονταν σε καταστολή με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Η οικογένεια του ανακοίνωσε ότι ξύπνησε από το κώμα, επικοινωνεί με το περιβάλλον και μπορεί να τρώει κανονικά. 

- Διαφήμιση -

Ο Νουρι βρίσκεται σε ένα ειδικό κέντρο, αρκετά κοντά στο σπίτι της οικογένειας του, ενώ υπάρχει άνθρωπος όλο το 24ώρο να τον φροντίζει. «Πηγαίνει καλά. Τώρα τι σημαίνει το καλά; Είναι ξύπνιος, τρώει, προσπαθεί να μιλήσει αλλά δεν σηκώνεται από το κρεβάτι. Στις καλές ημέρες υπάρχει μία μορφή… επικοινωνίας, κουνάει τα βλέφαρα του. Αλλά αυτό δεν κρατάει για πολύ» δηλώνει ο αδελφός του Αμπντεραχίμ και συμπληρώνει: «Από την στιγμή που βρήκε από το νοσοκομείο, όταν πάνε καλύτερα για όλους μας. Έχει επίγνωση που είναι και ότι είναι δίπλα του η οικογένεια του. Προσποιούμαστε ότι δεν είναι άρρωστος. Του μιλάμε, βλέπουμε ποδόσφαιρο μαζί, παρατηρούμε ότι του αρέσει. Κάποιος φορές είναι συναισθηματικά φορτισμένος, άλλες φορές βλέπουμε ένα χαμόγελο»

Ο πατέρας του άσου του Άγιαξ δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του και ξεσπά όταν τον ρωτάνε για την αποκατάσταση της υγείας του γιου του: «Πιστεύουμε σε ένα θαύμα».  

Πηγή: sdna.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.