- Διαφήμιση -

Ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός «Sport24 Radio 103,3» θα κατεβάσει… ρολά τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής (27.03.2020). Τέλος το αθλητικό του πρόγραμμα.

«Βόμβα» στα… ερτζιανά! Ο ραδιοφωνικός αθλητικός σταθμός «Sport24 radio 103.3» βάζει… λουκέτο. Όπως ανακοίνωσε επισήμως στον «αέρα» του ο διευθυντής του. Παντελής Διαμαντόπουλος, ο σταθμός σταματά να έχει αθλητικό πρόγραμμα!

- Διαφήμιση -

Ο «Sport24 Radio» είχε βγει στον «αέρα» στις 12 Ιανουαρίου του 2015, παίζοντας στην παλιά συχνότητα του Sentra FM. Από σήμερα το βράδυ στις 12.00 θα παίζει μόνο μουσική στους 103.3.

«Θέλω να πω ότι το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού σταματάει. Από τις 12:00 το βράδυ και μετά. Καταλαβαίνουν όλοι και τι ζούμε και τι περνάμε. Οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες και περίεργες. Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον μπροστά σε όλα αυτά που γίνονται. Είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα από τη δική μας πλευρά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παντελής Διαμαντόπουλος..

Πηγή: newsit.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.