- Διαφήμιση -


Η δράση στην Euroleague έχει σταματήσει από τις 11 Απριλίου, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το πότε και αν θα έχουμε και πάλι δράση.

Ο Ζόρντι Μπερτομέου πάντως θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν (κι έτσι να περιοριστούν οι οικονομικές απώλειες), έχει κάποια πλάνα στο μυαλό του και κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τα μέλη της  Euroleague την Τετάρτη (25/3), προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία.

- Διαφήμιση -

Η πιθανή αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων φαίνεται να βοηθά τα σχέδια που κάνει ο ισχυρός άνδρας της Euroleague. Σίγουρα, πολλά θα εξαρτηθούν και από τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνησης κάθε χώρας, που αποφασίζει με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εδώ, πρέπει να αναφέρουμε πως οι παίκτες της Euroleague έχουν εκφράσει μέσω της Ένωσής τους (ELPA) τις ενστάσεις τους για ολοκλήρωση της σεζόν όπως-όπως και την αντίθεση τους για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.