- Διαφήμιση -

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία για την διεξαγωγή ή μη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το προσεχές καλοκαίρι, καλούνται να συμμετάσχουν οι αθλητές του στίβου.

Την άποψη των ίδιων των πρωταγωνιστών, των αθλητών του στίβου δηλαδή ζητά η Athletes Association για το εάν κρίνουν σωστό να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή όχι τον ερχόμενο Ιούλιο στο Τόκιο. Μέσω της πασίγνωστης διαδικτυακής ιστοσελίδα για έρευνες – ψηφοφορίες “surveymonkey.com”, οι αθλητές του στίβου καλούνται να καταθέσουν τη γνώμη τους και να ακουστεί η φωνή τους.

- Διαφήμιση -

Η πανδημία του κορονοϊού εκτός από τον κίνδυνο της υγείας τους που εγκυμονεί, έχει επηρεάσει την προετοιμασία τους, καθώς και τις διοργανώσεις από τις οποίες κρίνεται η πρόκριση για πολλούς εξ αυτών.

Ήδη, πολλοί αθλητές, Ομοσπονδίες, καθώς και εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές έχουν δηλώσει ανοικτά την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο να γίνουν κανονικά οι Αγώνες στο Τόκιο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.