- Διαφήμιση -

Η αναβολή του Euro 2020 δίνει την ευκαιρία στα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν, αρκεί –φυσικά- να παρουσιάσει βελτίωση η κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. Οι σκέψεις που γίνονται στη Superleague.

H απόφαση της UEFA για αναβολή του Euro 2020, λόγω του κορονοϊού, φέρνει τις απαραίτητες αλλαγές, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά και οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις (Champions League και Europa League).

- Διαφήμιση -

Πλέον, οι Ομοσπονδίες των χωρών αρχίζουν να καταστρώνουν τα σχέδια τους, για επιστροφή στη… δράση, αν όλα πάνε καλά με ύφεση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», στη Superleague κάνουν σκέψεις για επιστροφή στα γήπεδα στις αρχές Μαΐου, με ολοκλήρωση των πλέι οφ στις 17 ή 21 Ιουνίου, έστω και με παιχνίδια χωρίς θεατές, αλλά και αναμετρήσεις μεσοβδόμαδα.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν θα είναι ο τελικός της διοργάνωσης, που μπορεί να διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου. Αν όλα κυλήσουν με τα σχέδια που γίνονται, το πρωτάθλημα 2020-21 θα ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.