- Διαφήμιση -

Ελάχιστα μετά από την επιβεβαίωση της συμφωνίας από τον ίδιο τον Ρικ Πιτίνο, το Πανεπιστήμιο του Αϊόνα ήρθε να την κάνει κι επίσημη και να τον καλωσορίσει πίσω στο NCAA!

”Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ξεκίνησα το ταξίδι μου στο μπάσκετ από το Μανχάταν. Τώρα μπορώ να το τελειώσω στο Νιου Ροσέλ (Νέα Υόρκη). Θαυμάζω την εξαιρετική δουλειά του Τιμ Κλους. Θα προσπαθήσω να το συνεχίσω και να το εξελίξω και να το αναδείξω. Μου έλειψε το κολεγιακό μπάσκετ όσο ήμουν στην Ελλάδα. Είμαι πίσω εκεί που όλα άρχισαν. Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο”, είπε ο 67χρονος Αμερικανός Hall of Famer για το deal με το Αϊόνα, το οποίο αναφέρεται πως θα είναι για 5 χρόνια.

- Διαφήμιση -

Κάπως έτσι, το πρόσφατο tweet του για τον Παναθηναϊκό απέκτησε αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα!

Πώς φτάσαμε από τον Παναθηναϊκό στο Αϊόνα

Η φημολογία για την επιστροφή του στο NCAA, στο οποίο μεσουράνησε για πάνω από 30 χρόνια κυρίως με Κεντάκι και Λούιβιλ, είχε αρχίσει από τη Παρασκευή (13/3) κιόλας.

Έκτοτε το cbssports.com συνέχισε γράφοντας πως ο Hall of Famer θα επιστρέψει στο κολεγιακό μπάσκετ μετά το 2017 και το πολύκροτο σκάνδαλο με την Adidas, που τον είχε απομακρύνει από τον πάγκο του Λούιβιλ (2001-2017). Στο σχετικό θέμα ξεκαθαριζόταν πως είχε ήδη, από το Σάββατο (!), ενημερώσει τους παίκτες του στον Παναθηναϊκό πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως υπάρχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2020-21. Το ρεπορτάζ ολοκληρωνόταν με την στάση που φέρεται να είχε ο ίδιος κι αφορά τη διαφορά επαγγελματιών παικτών και παικτών του κολεγιακού επιπέδου: ”Μισούσε να κοουτσάρει επαγγελματίες, παραπονιόταν γι’ αυτό κάθε μέρα”!

Μετά από τις εξελίξεις αυτές αυτόματα η θέση του στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά (κι ενδεχομένως τους Ολυμπιακούς Αγώνες) βρίσκεται στον ”αέρα”, όπως μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει κανείς.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.