- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Μεϊμετέας ήταν από τους καλύτερους και σταθερότερους σε απόδοση παίκτες του Ευκλή στην κανονική διάρκεια, η οποία βρήκε την κααλαματιανή ομάδα στην πρώτη θέση του ομίλου της. Το συγκρότημα του Ηλία Στακιά αντιμετωπίζει τον Αρκαδικό για την άνοδο στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και ο Γιάννης μας μίλησε για την κανονική σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και για τα πλέι-οφ που έρχονται.

Πριν περάσουμε στις δηλώσεις του, ο Γιάννης Μεϊμετέας είναι 24 χρόνων και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Στην καριέρα του έχει περάσει από τους ακόλουθους συλλόγους:Πήγασος Μάνης, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, Μεσσήνη, Καλαμάτα bc, Δρομείς Τρίπολης, Ευκλής Καλαμάτας.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης στο SportsPlus:

Η φετινή χρονιά για εμένα και για την ομάδα μου ως αρχικό στόχος ήταν να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο και να διεκδικήσουμε στο play-off την άνοδο μας στην Α1

Όσο για το πρωτάθλημα ξέραμε με τι ομάδες και τι παίκτες είχαμε να κάνουμε και πώς πρέπει να παίξουμε, και αυτό μας έκανε πιο εύκολη την πορεία προς τον στόχο μας. Με βάση την ομάδα που έχουμε και τους παίκτες που διαθέτουμε θα θεωρήσω αποτυχημένη χρονιά για την ομάδα μου να μην ανεβούμε κατηγορίας .

Τώρα αφήνουμε πίσω το πρωτάθλημα και επικεντρωνόμαστε στα δύο ή τρία ματς με τον Αρκαδικό.
κληρωθηκαμε με τον αρκαδικο μια γνώριμη ομαδα για εμενα καθως πέρυσι ημουν στους δρομείς και εχω μια παραπάνω εικονα για την ομάδα του Αρκαδικού.Ειναι μια νεανική ομάδα με αρχές στο μπάσκετ που παίζει.
πιστεύω οτι θα ακολουθήσουν 2-3 δυνατά ματσ και είμαστε έτοιμοι για αυτό.
εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σαν ομάδα για να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα που θα μας δωσει δωσει την άνοδο. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.