- Διαφήμιση -

Σε έναν ιδιαίτερο τελικό, από την άποψη ότι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ο ΑΟ Διαβολιτσίου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και κατέκτησε το κύπελλο, επικρατώντας με του ΑΟ Μεθώνης.

Το σκορ άνοιξε ο Βασίλης Αθανασόπουλος δύο 10ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε παράβαση του Ηλιόπουλου για χέρι σε σουτ του Εμέκα.

- Διαφήμιση -

Το 2-0 ήρθε σε κομβικό σημείο για το ματς, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 44′ ο Γεωργιοπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Αθανασόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 2-0, διπλασιάζοντας το προβάδισμα της ομάδας του και τα προσωπικά του τέρματα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Αθανασόπουλος έχασε απίστευτη ευκαιρία για το χατ τρικ με την κεφαλιά του να περνά ελάχιστα άουτ στο 46ο λεπτό.

Ο ΑΟ Μεθώνης ανέβασε στροφές και κατάφερε να μειώσει στο 63ο λεπτό με ωραίο σουτ του Πεΐδη.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

ΑΟ Διαβολιτσίου (Μαντζούνης): Καλογερόπουλος Δ., Καλογερόπουλος Ι., Φωτόπουλος (66′ Σταματελόπουλος), Σεντεμέντες, Εμέκα, Κυριαζόπουλος, Γεωργιοπουλος, Γκελγκερια, Αθανασόπουλος, Βιγιαφάνε, Μουλιάτος

ΑΟ Μεθώνης (Κοσσυφολόγος) Μίντζηρας, Τρυφωνόπουλος(79′ Παυλόγιαννης), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεΐδης, Σούλα, Τομαράς

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.