- Διαφήμιση -

Άραγε αυτή είναι η τελευταία χρονιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε; Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ισπανικό encestando το οποίο σε σχετικό δημοσίευμα εξηγεί ότι ο Σέρβος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρ, βάζοντας ωστόσο και έναν αστερίσκο. 

«Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο Ομπράντοβιτς έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τη Φενέρμπαχτσε. Όμως πρέπει να περιμένουμε μέχρι και το τέλος της σεζόν διότι εάν κατακτήσει την EuroLeague, τα πάντα μπορεί να αλλάξουν. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Η μείωση του μπάτζετ στην τουρκική ομάδα δεν καθιστούν τη Φενέρ ως ένα από τα πρώτα φαβορί όπως τα πέντε τελευταία χρόνια. Ειδική περίπτωση είναι και ο Ιτούδης, ο οποίος έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια προτάσεις για assisant coach στο ΝΒΑ και σχεδιάζει να αφήσει την ΤΣΣΚΑ» ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

- Διαφήμιση -

Τι ισχύει και τι δεν ισχύει θα φανεί μετά το τέλος της σεζόν…

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.