- Διαφήμιση -

Ο Φώτης Μπαλόπουλος αποτελεί έναν εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας του Διαβολιτσίου τα τελευταία χρόνια, έχοντας πανηγυρίσει με την ομάδα τη μεγάλη άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αύριο θα ζήσει ακόμη μια μεγάλη στιγμή, καθώς μετά το πρώτο πρωτάθλημα Α’ Τοπικής, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου θα διεκδικήσει και το πρώτο του κύπελλο Μεσσηνίας.

Ο ικανότατος αμυντικός μίλησε στο SportsPlus για τον αυριανό τελικό

- Διαφήμιση -

“Είναι ένα παιχνιδι γιορτή για το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο που δυστυχώς για εμάς αλλά και τον κόσμο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγο του ιού που ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο. Η ομάδα μου εδώ και 3 χρόνια έχει ανοδική πορεία και κάθε χρόνο πετυχαίνει και κάτι σημαντικό. Πέρυσι ήρθε η κατάκτηση του πρωταθλήματος που μας έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε εθνική κατηγορία. Φέτος θελουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο που για μας είναι κάτι πρωτόγνωρο σαν ομάδα μιας και είναι η πρώτη φορα που είμαστε στον τελικό.

Σε έναν τελικό δεν υπάρχει ποτέ φαβορί και ας μας χωρίζει με τον αντίπαλο μια κατηγορία. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο ματς, πάνω απ όλα να το ευχαριστηθούμε εμείς και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βρει εμάς νικητές.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.