- Διαφήμιση -

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αποτελεί βασικό στέλεχος του Α.Ο. Μεθώνης τα τελευταία δύο χρόνια με ενεργή συμμετοχή τόσο στην άνοδο στην Α’ Τοπική όσο και στη φετινή καταπληκτική πορεία στο κύπελλο αλλά και στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός μίλησε στο SportsPlus τόσο για την προχθεσινή νίκη στην Ανδρούσα όσο και για τον αυριανό τελικό κυπέλλου.

- Διαφήμιση -

” Όσον αφορά το παιχνίδι με την Ανδρούσα, αυτό που έπρεπε να κάνει η ομάδα ήταν να φύγει με τους 3 βαθμούς και να φτιάξουμε τη ψυχολογίας μας για το ματς της Τετάρτης.

Όσον αφορά τώρα την πορεία μας στο κύπελλο είναι μια τρελή πορεία η αλήθεια είναι, το καλοκαίρι οταν ξεκινήσαμε βλέπαμε το κύπελλο σαν παιχνίδια προετοιμασίας για να είμαστε πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα και να παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί ο στόχος της ομάδας αυτός ήταν. Το θετικό για μας ήταν ότι παίξαμε τα 2 πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία ήταν νοκ άουτ, φτάνοντας στους 8 της διοργάνωσης με την Εράνη και βλέποντας ότι κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι εκεί, αρχίσαμε να το πιστεύουμε όσο τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα περιμέναμε πως και πως να έρθουν τα παιχνίδια του κυπέλλου για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας να βρεθούμε στον τελικό. Αυτά τα παιχνίδια ήρθαν και πήραμε μια τρομερή πρόκριση απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ και πολυνίκη του θεσμού.

Στη συνέχεια κληρωθήκαμε με τον Εθνικό Μελιγαλά για τους 4 και από τη στιγμή που ο στόχος της παραμονής είχε επιτευχθεί δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στο κύπελλο καθώς βλέπαμε ότι απέχουμε 2 ματς από τον τελικό. Καταθέτοντας τα πάντα και με την ώθηση του κόσμου μας σε αυτά τα 2 παιχνίδια,καταφέραμε να βγούμε νικητές απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τις ίδιες πιθανότητες με εμάς.

Αυτό που περιμένουμε στον τελικό είναι να διεκδικήσουμε οποιαδήποτε πιθανότητα μας αναλογεί. Όλοι πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι το φαβορί να κερδίσει το θεσμό. Η ομάδα δουλεύει καιρό για αυτό το παιχνίδι και ο καθένας ξεχωριστά είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. “

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.