- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Μωράκης αποτελεί τον αρχηγό και τη “σημαία” του Παμίσου καθώς διανύσει τον 14ο χρόνο παρουσία του στην ομάδα. Ο Γιάννης έπαιξε πολύ στα μέσα αυτές τις μέρες γιατί σαν αρχηγός έδωσε την ανθοδέσμη στην Αθανασοπουλου για την γιορτή της γυναίκας. Φυσικά αυτό ήταν ιδέα της νέας διοίκησης του Παμίσου που φέτος έχει κάνει την διαφορά και καινοτομεί.

Ο εμβληματικός αρχηγός των “Νησιωτών” μας μίλησε και για το θέμα αυτό πέρα των αγωνιστικών. Αναλυτικά τι μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Είχαμε προετοιμαστεί σωματικά και ψυχολογικά γιαυτο το ματς. Ξεκινήσαμε δυνατα όμως το γρήγορο γκολ μας αποσυντόνισε και μας έκανε νευρικούς και ανυπόμονους, οδηγώντας μας σε πολλά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να μην έχουμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε κουβεντιάσαμε και βγήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το ματς. Όμως βρήκαμε απέναντι μας μια καλοστημένη άμυνα που σε συνδυασμό με την μέτρια απόδοση που είχαμε μας έκανε ουσιαστικά ακίνδυνους. Τις περισσότερες φορές προσπαθούσαμε με ανορθόδοξο τρόπο να πετύχουμε κάποιο τέρμα το οποίο ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα. Από αυτό το ματς κρατάμε μόνο την προσπάθεια που κάναμε για 95 λεπτά χώρις να παρατήσουμε το Ματς συν το ότι κρατήσαμε το αήττητο στην έδρα μας.

Επίσης θα ήθελα να σταθώ λίγο στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, τα αποτελέσματα της οποίας φάνηκαν με έντονο τρόπο φέτος. Ανέβηκαν στην ομάδα αρκετά παιδιά έτοιμα να βοηθήσουν και αποτελούν στην πλειοψηφία τους την βασική μας ομάδα, θυμίζοντας σε όλους ότι χωρίς ακαδημίες δεν μπορεί να σταθεί μια ομάδα. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και κάθε χρόνο να ανεβαίνουν παιδιά απ τα σπλάχνα της ομάδας για να στελεχωθεί ο σύλλογος από ποδοσφαιριστές που διψάνε για μπάλα και γουστάρουν να φορέσουν την φανέλα μας.

Κλείνοντας να αναφερθώ λίγο στην πορεία της ομάδας, η οποία έρθει δεν έρθει το πρωτάθλημα κρίνεται 100% επιτυχημένη, άλλωστε δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Σαν Πάμισος το μήνυμα που δίνουμε φέτος είναι το μοντέλου στο οποίο πρέπει να είναι δομημένη μια ερασιτεχνική ομάδα, να κυνηγάει τους στόχους της χωρίς να ματώνει οικονομικά και να δίνει χώρο στα νέα παιδιά. Άλλωστε οι τίτλοι δεν αγοράζονται.

Τώρα όσον αφορά την παρουσία του γυναικείου φύλου σε ένα ουσιαστικά ανδροκρατούμενο άθλημα, θα ήθελα πω ότι είναι μια ευχάριστη νότα. Οι γυναίκες έχουν επάξια κατακτήσει χώρο σε αυτό το άθλημα και μακάρι στο μέλλον να υπάρχουν περισσότερες γυναικείες παρουσίες στον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για το ωραίο φύλο. “

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.