- Διαφήμιση -

Όπως είναι γνωστό, ο αθλητικός πολιτισμός, στηρίζεται στις βασικές αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», δηλαδή του σεβασμού, της φιλικότητας και της ανοχής. Έτσι και ο δικός μας ποδοσφαιρικός πολιτισμός στον ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης. Όμως, με την χθεσινή συμπεριφορά μελών της αποστολής του Πανθουριακού και την ανακοίνωση τους που επακολούθησε, φρονούμε ότι αφ’ ενός βλάπτεται σοβαρά το πνεύμα αυτό και αφ’ ετέρου δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις στο κοινό.

Κατόπιν αυτού και παρά τις αρχικές μας προθέσεις να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να εκτονωθεί η όλη κατάσταση αρνητικών εντυπώσεων και δηλώσεων, που φυσικά δεν περιποιεί τιμή για κανέναν άνθρωπο του αθλητισμού, παρά το γεγονός ότι κατανοούμε την πικρία από την οποία προφανώς διακατέχονται από την χθεσινή εξέλιξη και τελική έκβαση του παιχνιδιού (η οποία τελειώνει μετά το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή – άρχοντα του αγώνα), αλλά και από την άλλη σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας, την πορεία μας στο παρόν, το μέλλον και κυρίως την φιλότιμη προσπάθεια και τις θυσίες των νέων ερασιτεχνών αθλητών μας, είμαστε αναγκασμένοι κατ’ ελάχιστον να ανακοινώσουμε τα εξής ειδικότερα:

- Διαφήμιση -

Σίγουρα το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά με ανθρώπους που κατέχουν ηγετική θέση και χρησιμοποιούν την ειρωνεία ως μέσο για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Όσοι βρέθηκαν εχθές στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης διαπίστωσαν την φιλοξενία και το αθλητικό πνεύμα της ομάδας μας, που την κατέχει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου απέναντι στους φιλοξενούμενους, πράγμα που έχουν διαπιστώσει φέτος όλες οι ομάδες που έχουν περάσει από την έδρα μας. Αυτό είναι προτεραιότητα για την φετινή διοίκηση του Παμίσου.

Το ποδόσφαιρο για εμάς δεν είναι μέσο προβολής παραγόντων. Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους από τους ποδοσφαιριστές που είναι πρωταγωνιστές και που θα πρέπει να τους διακατέχει το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι. Την υγεία που προσπαθούμε να διαπνέει και διαποτίζει τη λειτουργία της ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα και στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο δεν θα καταφέρει κανείς να την σπιλώσει με ψευδείς δηλώσεις και υπονοούμενα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανθουριακού.

Η διοίκηση του Γ.Π.Σ. Πάμισος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.