- Διαφήμιση -

Σε ένα κομβικό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονταν για τη νίκη, ο Ευκλής κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος με 58-55 απέναντι στην Αναγέννηση, εξασφαλίζοντας την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ ανόδου και αναγκάζοντας παράλληλα τη σημερινή του αντίπαλο δε υποβιβασμό.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του με καμιά από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να πάρει διάφορα μεγαλύτερη των 5-6 πόντων. Περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος η Αναγέννηση ήταν μπροστά με 5 πόντους αλλά δύο σημείο εκείνο βγήκαν μπροστά για τον Ευκλής οι Αγγελόπουλος και Μεϊμετέας, οι οποίοι με προσωπικά καλάθια έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

- Διαφήμιση -

Στην αντίπερα όχθη, η Αναγέννηση το πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, σε ένα ματς που μπορούσε και να είχε κερδίσει καθώς έχασε ελεύθεροτρίποντο στο 56-55 περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Κυριακόπουλος και Ξηροκωστας.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 30-26, 43-41, 58-55

Ευκλής (Σταθάς): Κατιρτζόγλου 2, Αγγελόπουλος 20(2), Φουρναράκος 2, Φλώρος 3, Ματθιόπουλος, Καράμπελας 5(1) , Τσαβλής 2, Πατλάκας, Μεϊμετέας 17,Λουκάς, Ξεροβάσιλας 2

Αναγέννηση (Γεωργίου): Κωτσονάρος 6, Χαραλαμπόπουλος, Κανάκης 6(2), Βίγκος 7, Σμυρνής, Μακρυγιώργος 6, Σαραντόπουλος 11, Ζωγράφος, Τζανετέας 19

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.