- Διαφήμιση -

Ένα ντέρμπι με τα όλα του διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο κλειστό της Τέντας με μεγάλο νικητή το Δίωνα Κυπαρισσίας, ο οποίος επικράτησε με 62-69 της Καλαμάτας B.C. και την έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην ισοβαθμία πάντως συνεχίζουν να υπερτερούν οι Καλαματιανοί καθώς είχαν νικήσει με 8 πόντους στον πρώτο γύρο και σήμερα ηττήθηκαν με 7.

Στα του παιχνιδιού, η Καλαμάτα B.C. ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα με παγίδες στην άμυνα που οδηγούσαν σε λάθη το Δίωνα και εύκολα καλάθια για τους μελανόλευκους, με αποτέλεσμα το σκορ της πρώτης περιόδου να είναι 21-11.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα με την επιλογή του Αντώνη Κούτρη για άμυνα ζώνης να αποδεικνύεται καταλυτική στην εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς μπλόκαρε την επιθετική λειτουργία της ομάδας ενώ και ο Κουτίβας έπαιξε πολύ καλή άμυνα πάνω στο Μπάκα, με την Καλαμάτα παρ’όλα αυτά να κρατάει το προβάδισμα με 6 πόντους στην ανάπαυλα (32-26).

Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκηνικό παρέμεινε υπέρ του Δίωνα με τους Τριφύλιους να περνάνε μπροστά στο σκορ ακόμη και με 11 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο με 51-62. Στο σημείο αυτό ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Τσικούρης για την Καλαμάτα και με αυτόν πρωταγωνιστή, κατάφεραν να μειώσουν μέχρι τους 4 πόντους, χωρίς ωστόσο να είναι ανταγωνιστικοί ως προς την υπόθεση νίκη.

Στο τέλος το διακύβευμα ήταν η κάλυψη της διαφοράς, με τους Τριφύλιους να έχουν χρυσή ευκαιρία όταν ο Αναστόπουλος καταλόγισε 3 βολές υπέρ του Λαμπίρη 1,2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με τη διαφορά να είναι στους 6. Ο εκ των κορυφαίων του παιχνιδιού όμως ήταν άστοχος στις 2 από τις 3 με αποτέλεσμα η διαφορά να μην καλυφθεί και το Δίωνα να αρκείται στην ούτως ή άλλως σπουδαία αυτή νίκη.

Μαλιστα στη φάση αυτή οι διαιτητές αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Καλαμάτας B.C., Ηλίας Κάτσαρης, εισήλθε στο χώρο της γραμματείας και κλωτσούσε τις διαφημιστικές πινακίδες, διαμαρτυρόμενος για το φάουλ και τον καταλογισμό 3 βολών.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Φάνης Κλεφτάκης, Λαμπίρης και Κουτίβας ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μπούσι, Μπάκας και Τσικούρης.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 32-26, 47-50, 62-69

Καλαμάτα B.C. (Νώντας): Ζύμπας 9, Μπούσι 14(2), Βάκρινος 3, Μπάκας 12, Λαζαρακόπουλος 5, Φραγγέας 4, Καλογερόπουλος 1, Χατζηαγγέλου 4, Τσικούρης 10(2), Αρώνης

Δίων Κυπαρισσίας (Κούτρης): Κατσαργύρης 4, Γιαννόπουλος 4, Κλεφτάκης Θεοφ. 15(4), Μπουσιούτας 3, Λαμπίρης 14(2), Γριβοκωστόπουλος, Κλεφτάκης Δημ. 2, Κουτίβας 12, Κυριακόπουλος 6, Γιαννακόπουλος 9

- Διαφήμιση -

5 Σχόλια

  1. Για να έδωσε τρεις βολές ο Αναστοπουλος, θα έγινε φάουλ στο τρίποντο. Αν πάλι αμφισβητείτε το φάουλ γράψτε το καθαρά. Μη κρύβεστε πίσω απ τη πένα σας

  2. βασιλειε αν το ειδες για φαουλ καλο θα ηταν μια επισκεψη σε οφθαλμιατρο.αφροδιτη το φαουλ του διαιτητη ειναι το λιγοτερο επιληψιμο καλο θα ηταν να επισκεφτει ψυχολογο.

  3. βασιλειε κοντα βρισκομουν αλλα μια ματια στα πολλα και διαφωτιστικα βιντεο που κυκλοφορουν στο YouTube θα σε γλυτωσουν απο περιτα εξοδα. ο διαιτητης δεν εχει ουτε καν οπτικη επαφη στη φαση. γιατρο δεν πληρωνω γιατι αυτη ειναι η δουλεια μου .επι πλεον το χιουμορ ειναι η πηγη της ζωης .καλο βραδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.