- Διαφήμιση -

Ο Κλέιβι Ντίσα αποτελεί γέννημα θρέμμα της ακαδημίας του Παμίσου και μια ακόμη απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται σε αυτή. Ο 16χρονος ταλαντούχος μέσος αποτελεί φέτος βασικό γρανάζι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Γιώργου Καλόμαλου, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παίζοντας ταυτόχρονα ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο Κλέιβι δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Είμαι από 9 χρονών στην Ακαδημία του Παμίσου και μέσα από την δουλειά που κάναμε με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, το ταλέντο, και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, φέτος με ξεχώρισαν και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, ανέβηκα από την ακαδημία στην μεγάλη ομάδα του Παμίσου.

Με τους ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει στην ομάδα δεθηκαμε αμέσως και με τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Καλόμαλου παίζουμε σωστό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Παμίσου ηταν είναι και θα ειναι μια ομάδα στην οποία τα νέα παιδιά μαθαίνουν να παίζουν μοντέρνο και δυνατό ποδόσφαιρο και να διακρίνονται μέσα στα γήπεδα, κάτι που φαίνεται και από την φετινή πορεία της ομάδας μας, που ενώ απαρτίζεται από νέα παιδιά, στόχος είναι η διάκριση και η χαρά της νίκης.

Τώρα για το παιχνίδι που έρχεται με τον Πανθουριακό, για εμάς είναι ένας ακόμα τελικός. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα και μέσα από την προσπάθεια μας, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. “


- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.