- Διαφήμιση -

Πρωταθλητές ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στους έφηβους, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι εδώ και λίγα λεπτά, τα σούπερ μωρά του Πρωτέα Καλαμάτας. Παίζοντας απίστευτο μπάσκετ, ειδικότερα στο β μέρος, η ομάδα του Άρη Σκοπέτου νίκησε μέσα στη Σπάρτη την ομώνυμη ομάδα με 101-77, στον τελικό του θεσμού και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η πεντάδα των Κατσιαρίμπα, Αλεξόπουλου, Παπαγιαννόπουλου, Σαραντόπουλου και Καρτάλια “πυροβολούσε” ακατάπαυστα το αντίπαλο καλάθι όμως ουδείς υστερησε από τους Μεσσήνιους ενώ για τους Λάκωνες, που το πάλεψαν και εντυπωσίασαν στο πρώτο ημίχρονο, ξεχώρισαν Μιχαλόπουλος, Μαρκάκος και Λυμπεράκος.

- Διαφήμιση -

ΣΠΑΡΤΗ 77

ΠΡΩΤΕΑΣ 101

Διαιτητές Αναστόπουλος, Νάστος

ΣΠΑΡΤΗ BC (Καβούρης) : Γιαλλελής, Μιχαλόπουλος 24(2), Λαμπρινός 1, Καλαμαράς, Μαλαβάζος 5, Μαρκάκος 19(2), Λυμπεράκος 19(1), Χρόνης, Κυπρης Τσούσης 4, Περγαντής 3, Σκαφιδάς

Δεκάλεπτα 23-22, 48-51, 64-82, 77-101

ΠΡΩΤΕΑΣ (Σκοπέτος) : Καραγγελής, Θεοδωρόπουλος 2, Σαραντόπουλος 19(3), Παυλόπουλος, Αλεξόπουλος 15(1), Κατσιαρίμπας 26(1), Σπυρόπουλος, Ταβουλαρέας, Βασιλόπουλος, Καρτάλιας 12, Παπαγιαννόπουλος 27(5), Κατσαμπάνης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.