- Διαφήμιση -

“Η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και θα ανέβει σίγουρα” δήλωνε μέχρι την παρουσίαση του Σάκη Θεοδοσιάση τον περασμένο Νοέμβριο, ο Χρήστος Παπαδημητρίου. Δίπλα του σιγόνταραν τον ίδιο σκοπό ο Παπασταμάτης και ο υπεραιωνόβιος παράγοντας, Γιώργος Ράλλης.

Αλήθεια τι προσέφεραν οι Παπαδημητρίου και Παπασταμάτης στην ομάδα; Κρίνονται ως έμμισθοι υπάλληλοι και το έργο τους είναι αρνητικό, οπότε γιατί δεν έχουν απολυθεί; Αντιθέτως ο Παπαδημητρίου γυρίζει μετά Βαΐων και κλάδων για να σώσει την ομάδα. Βέβαια ανήκει στη γυναίκα του ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών που ίσως, λέμε ίσως να παίζει κάποια σχέση στην επανασύνδεση αυτή (αν κόπηκε ποτέ ο ομφάλιος λώρος).

- Διαφήμιση -

Ο άφαντος κ. Πρασσάς έκανε δηλώσεις χθες σε ραδιοφωνική εκπομπή και είπε πως έχει ξοδέψει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Αλήθεια θα θέλαμε να δούμε κάποια απόδειξη για αυτά τα ποσά που είπε καθώς δύο είναι οι περιπτώσεις. Πρώτη περίπτωση είναι να λέει ψέματα. Δεύτερη να κατάφεραν να του φάνε τόσα λεφτά όλοι αυτοί οι άσχετοι με τη δουλειά τους που τον περιτριγυρίζουν. Η επίκληση στο συναίσθημα και ο Αντετοκούνμπο που ρωτάει για τη Μαύρη Θύελλα, συγγνώμη αλλά μου φαίνονται επιεικώς απαράδεκτα σχόλια όταν μια ομάδα είναι στο χείλος της καταστροφής.

Αλήθεια ποιος ενεργοποίησε τον τεράστιο γνώστη της μπάλας, Τάσο Σιούλα, τον Ιανουάριο και του έδωσε το ελεύθερο να κάνει τις μεταγραφές; Τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα δε μένουν ατιμώρητα και αυτό είναι το σωστό αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Η ομάδα γελοιοποιήθηκε πανελληνίως με την επιστροφή του άρτι απολυθέντα, Βούζα, και με την εικόνα της στο γήπεδο προκαλεί ακόμη και αισθήματα συμπόνοιας σε φίλους κι εχθρούς.

Η ομάδα είχε έναν κορμό από πέρυσι και ήθελε 4-5 προσθήκες για να ανέβει επίπεδο. Δυστυχώς η φετινή ομάδα είναι χειρότερη σε όλες τις γραμμές από την περυσινή. Αντί αυτού όμως, η διοίκηση το καλοκαίρι πήρε ένα μάτσο γυρολόγους (απόδειξη πως οι περισσότεροι έχουν ήδη φύγει) και τους ανέθεσε σε έναν προπονητή ακαδημιών. Όλο αυτό βέβαια το “πούλησαν” πολύ καλά με νέα πούλμαν (που δεν ανήκουν στην ομάδα, απλά ενοικιάστηκαν για ένα χρόνο), ωραία μότο και συνθήματα, νέα γραφεία, ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων και άλλα πολλά. Το παραμύθι ήταν πολύ καλά στημένο και για να είμαστε ειλικρινείς όλοι το φάγαμε έστω για λίγο. Απλά τα σημάδια έγιναν γρήγορα εξόφθαλμα για να τα αγνοήσει κάποιος και αυτός δε θα ήμουν εγώ σίγουρα, με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ εχθρός της ομάδας όπως και έγινε. Τώρα ψάχνω αυτούς που ήταν με την ομάδα και τα έβαζαν μαζί μου και δεν τους βλέπω καν στο γήπεδο. Μακάρι να είχα πέσει έξω.

ΥΓ 1: Αναστόπουλε οι δηλώσεις σου είναι απαράδεκτες. Πληρώθηκες αδρά για να έρθεις στην Καλαμάτα και μάλιστα σε μια εποχή στην οποία δεν είχες καμία πρόταση.

ΥΓ 2: Να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο άτομα που δεν έχουν πατήσει γήπεδο ποτέ ρε φίλε!!

ΥΓ 3: Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα ώστε η ομάδα να σταματήσει να ταυτίζεται με ένα δημοσιογράφο. Βέβαια αυτή η ΠΑΕ τον χρησιμοποιεί ως άτυπο γραφείο τύπου οπότε είναι δύσκολο.

- Διαφήμιση -

2 Σχόλια

  1. Γενικά σωστά τα γράφεις. Αλλά ας μην γκρινιάζουμε ακόμη και για τα ελάχιστα θετικά…
    Το μόνο σωστό που έκαναν αυτοί ήταν η οργάνωση της ΠΑΕ σε επαγγελματικά πρότυπα, γραφεία, πούλμαν,ηλεκτρονικό εισιτηριο, διαμόρφωση γηπέδου, ακαδημίες, υπάλληλοι… αυτά σωστά τα έκαναν…το κακό είναι ότι όλα τα άλλα τα έκαναν (και συνεχίζουν να τα κάνουν) με τον χειρότερο δυνατό τρόπο! Και φυσικά το κακό ξεκινάει από την Αμερική….

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.