- Διαφήμιση -

Κατατέθηκε στην UEFA ο φάκελος υποψηφιότητας του Ηρακλείου Κρήτης για τη διοργάνωση του τελικού του UEFA Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήρτιο στάδιο.

Το Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου είναι και επισήμως υποψήφιο για να φιλοξενήσει τον «παρθενικό» τελικό του Europa Conference League, το 2022, καθώς κατατέθηκε σήμερα (20/2) στην UEFA ο φάκελος υποψηφιότητας για τον τελικό της νέας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, για τις σεζόν 2021-22 ή 2022-23.

- Διαφήμιση -

Εκτός της ελληνικής υποψηφιότητας, ενδιαφέρον για την ανάληψη διοργάνωσης των δύο τελικών έχουν εκδηλώσει επίσης η Αλβανία (Τίρανα), η Βόρεια Μακεδονία (Σκόπια) και η Γαλλία (Σεντ Ετιέν).

Για την σύνταξη του φακέλου υπήρξε στενή συνεργασία της ΕΠΟ με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Δήμο Ηρακλείου, ενώ απαραίτητη υπήρξε και συνδρομή αρκετών ακόμη φορέων, όπως τα Υπουργεία Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας και Ναυτιλίας, το ΕΣΚΑΝ, η Περιφέρεια Κρήτης, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας και η ΠΑΕ ΟΦΗ (παραχωρεί τα προπονητήριά της).

Βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινώσει η UEFA, η διαδικασία τεχνικής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων και επισκέψεων στις υποψήφιες πόλεις θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η απόφαση ανάθεσης της διοργάνωσης των δύο τελικών από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα ανακοινωθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2020

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.