- Διαφήμιση -

Την Ν.Ε. Πατρών υποδέχτηκε την Κυριακή 16/2 η ομάδα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε με 13-8 σε ένα δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που για άλλη μια φορά έδωσαν το παρόν στις εξέδρες του δημοτικού κολυμβητηρίου της πόλης μας. Τα οκτάλεπτα είχαν ως εξής 0-3, 2-3, 3-4 και 3-3. Από δέκα αποβολές και δύο πέναλτι κέρδισαν και οι δύο ομάδες ενώ για τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας σκόραραν οι: Θεοδωρακόπουλος 3, Παναγιώταρος 2 και Κουτσιαλής, Καμενίτσα, Καρπέτας από 1 τέρμα.
Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το παιχνίδι με το Περιστέρι στην Αθήνα. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 29/2 μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά λόγω της συμμετοχής της ομάδας του ΓΣ Περιστερίου στο final four του Κυπέλλου Ελλάδος στις 28-29/2 στην Χίο ορίστηκε από την ΚΟΕ για το Σάββατο 22/2.
Αγωνιστική δράση είχαμε όμως και για τις ακαδημίες του συλλόγου μας, με την ομάδα μας να φιλοξενεί την ομάδα του Ζ.Ε.Υ.Σ από την Ζάκυνθο η οποία έχει δημιουργήσει τμήμα πόλο τα δύο τελευταία χρόνια και προσπαθεί να αναπτύξει το άθλημα. Τα παιδιά και των δύο ομάδων προπονήθηκαν μαζί, έπαιξαν και αντάλλαξαν πολύτιμες εμπειρίες. Παράλληλα συνεχίζονται και οι προπονήσεις των ομάδων μίνι παίδων και εφήβων οι οποίες έχουν προκριθεί στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, ενώ ταυτόχρονα σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται και η ομάδα παίδων του ομίλου για το ηλικιακό της πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει μέσα Μαρτίου.
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων διεξάγονται καθημερινά 19:00 – 21:00.

Εκ του Δ.Σ.

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.