- Διαφήμιση -

Ματς με φοβερό ρυθμό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 300 περίπου θεατών έγινε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων. Ο Διαγόρας παρά το ότι είχε τις ευκαιρίες και ήταν καλύτερος στην επανάληψη δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη παραχωρώντας το ισόπαλο 2-2.

Αποτέλεσμα κακό και για τις δύο ομάδες αφού ο Διαγόρας μπήκε σε μεγάλες περιπέτειες ενώ το Διαβολίτσι παραμένει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση κάτω από τη διαχωριστική γραμμή.

- Διαφήμιση -

Το σκορ άνοιξε ο Διαγόρας στο 13′ με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου μετά το κόρνερ του Σχοινά.

Άμεση απάντηση για το Διαβολίτσι στο 17′ όταν μετά το φάουλ του Πλαστουργού ο Σεντεμέντες που είχε προωθηθεί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ολική ανατροπή για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη ( ντεμπούτο στον πάγκο) στο 33′ όταν και πάλι μετά από φάουλ του Πλαστουργού σούταρε ο Εμέκα, ακούμπησε με τα ακροδάχτυλα ο Δρακόπουλος η μπάλα χτύπησε οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκελγκέρια έγραψε το 1-2.

Στο 44′ ο Διαγόρας διαμαρτυρήθηκε για μη καταλογισμο πέναλτι σε χέρι (δείτε το βίντεο για τη φάση).

Ο Διαγόρας καλύτερος στην επανάληψη ισοφάρισε 2-2 στο 61′ με φοβερό σουτ του Νιφορόπουλου ο οποίος μόλις είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή και σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Γενικά ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο και καλύτερος ο Διαγόρας στην επανάληψη.

Η ομάδα του Χρήστου Τσίκα είχε πολύ καλές στιγμές στο 48′ και 49′ με τον Ούτσικα, στο 50′ με τον Γεωργαντόπουλο, 56′ με τον Σχοινά, και στο 83′ με τον Σταυρόπουλο.

Το Διαβολίτσι στο 21′ με τον Κυριαζόπουλο και στο 51′ με τον  Μουλιάτο.

Τον αγώνα σφύριξε ο Άγγελος Αδαμόπουλος από τη Ζάκυνθο (Μπάστας- Πλέσσας).

Συνθέσεις

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Δρακόπουλος, Ασπρογιάνης, Πανάρετος (60′ Νιφορόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Σχοινάς (82′ Λιμάτσι), Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλλιτσουνάκης (60′ Κοτσόκολος), Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας (90′ Ρίλντι).

Διαβολίτσι: Κωνσταντακόπουλος (60′ λ.τ.Καλογερόπουλος), Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Σεντεμέντες, Λιόλιος, Εμέκα, Γκελγκέρια, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Πλαστουργός (95′ Μέμα), Μουλιάτος.

  Φάσεις και γκολ

  Συνεντεύξεις

Πηγή: thematch.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.