- Διαφήμιση -

Δε ξερειε πραγματικά από πού να ξεκινήσεις με αυτά που γίνονται στη Μαύρη Θύελλα. Γράφαμε από όταν έγινε γνωστό πως ο Τάσος Σιούλας θα είναι η “ταφόπλακα” της ελπίδας για παραμονή αλλά τότε μας αποκάλεσαν εχθρούς της ομάδας.

Ο πλήρως ακατάλληλος λοιπόν αυτός μάνατζερ και υπεύθυνος για το “τρέξιμο” της ομάδας δε γνώριζε πως ο Νατσιόπουλος έχει συμπληρώσει τέσσερις κάρτεε, μέχρι που κάποιος του το μετέφερε λογικά με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι χωρίς αύριο με την Τρίγλια.

- Διαφήμιση -

Μάκος και Χριστοφιλέας κάνουν αγώνα δρόμου με το δεύτερο να είναι πιο πιθανό να αγωνιστεί καθώς ο πρώτος είναι αλήθεια από εβδομάδα σε εβδομάδα πάει ως αμφίβολος.

Μεσα σε όλα αυτά, Σιούλας και Αναστόπουλος θέλουν τον Τιάγκο, το βραζιλιάνο σέντερ φορ που έφεραν από τη Β’ Εθνική Κύπρου. Για να μπορέσει να δηλωθεί όμως πρέπει να αποχωρήσει ένας από τους τρεις ξένους της ομάδας. Ο Γκιοατα υπολογίζεται από το τεχνικό Τιμ, και ο κλήρος έπεσε στον Πεεφ που θυμίζω ήρθε στην Καλαμάτα τον Ιανουάριο με τις ευλογίες του Σιούλα. Ο Σκοπιανός όμως για να αποχωρήσει θέλει όλο το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι. Η εναλλακτική είναι ο Αιγύπτιος Νασέρ, άλλο μεταγραφικό πουλεν του Σιούλα που μέχρι στιγμής δεν έχει μπει ξανά στην αποστολή της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα (έπαιξε μόνο στο Γ. Καραϊσκάκης). Η διορία πάντως είναι μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα.

Ολα αυτά γίνονται ενώ η ομάδα έχει αύριο ένα παιχνίδι που αν δεν το κερδίσει ουσιαστικά χάνει τις ελπίδες της για παραμονή. Κρίμα πραγματικά για τη Μαύρη Θύελλα να την εκμεταλλεύονται άνθρωποι παντελώς ανίκανοι και τυχοδιώκτες.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.