Μεσσηνιακός
- Διαφήμιση -


Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην Αίθουσα Αλέξανδρος Κουμουνδούρος- Νομαρχία Καλαμάτας έκοψε ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Κατά την εκδήλωση, αναφέρθηκαν συνοπτικά με την μορφή χρονολογίου κάποια από τα σημαντικότερα ιστορικά στοιχεία της ιστορίας των 132 χρόνων του Συλλόγου. Παρουσιάστηκαν επίσης τα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί ο Σύλλογος, στίβος, ποδόσφαιρο και βόλευ, οι προπονητές, οι παράγοντες, οι συνεργάτες και οι χορηγοί του Συλλόγου. Αναφέρθηκαν οι μεγαλύτερες Συλλογικές επιτυχίες του 2019, βραβεύθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διέπρεψαν την περασμένη χρονιά με τις αθλητικές τους επιδόσεις, αλλά και αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου για την συνολική προσφορά τους σε αυτόν και παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα των ενεργειών και προσπαθειών του Συλλόγου για την νέα χρονιά. Ξεχωριστό θέμα της εκδήλωσης ήταν η σύνδεση του Συλλόγου με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό Κίνημα από τους πρώτους κιόλας Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το μακρινό 1896.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, ο βουλευτής Νομού Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας κ. Βασίλης Κοσμόπουλος, ο Διοικητής της 120ΠΕΑ κ. Σμχος (Ι) Πέτρος Ντουλαπτσής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Βινατσέλας, παράγοντες της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, χορηγοί, φίλοι του Συλλόγου και πάνω από όλα οι γονείς των αθλητών και αθλητριών.
Σύσσωμο παρευρέθη φυσικά και το ΔΣ του Μεσσηνιακού Γ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Στασινόπουλο, οι προπονητές και οι συνεργάτες του Συλλόγου. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η έγκριτη δημοσιογράφος κα Γεωργία Αναγνωστοπούλου και ο πρώην αθλητής του Συλλόγου Παναγιώτης Κάβδας.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί άπαντες για την παρουσία τους και εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.