- Διαφήμιση -

Μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Διαβολιτσίου για το διαζύγιο με τον Νίκο Κακαλέτρη ήρθε κι αυτή για τον “αποχωρισμό” με τον Κώστα Παλαμάρα που μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ πιο έντονη και συναισθηματική. Αναλυτικά..

“Η Διοίκηση του Α Ο Διαβολιτσίου ύστερα από πολύ σκέψη και λαμβάνοντας υπόψη πολλές παραμέτρους ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή μας πρωταθλητή Κώστα Παλαμάρα.

- Διαφήμιση -

Η ζωή γίνεται καλύτερα κατανοητή κοιτώντας και προς τα πίσω.

Κατά τη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας μας ο Κώστας , με καθαρή ματιά, με επιμονή στην τήρηση των δεσμεύσεών του,με αγάπη για την ομάδα μας και τον τόπο μας έφερε διακρίσεις που επιτεύχθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας .
Η ομάδας μας την πρώτη χρονιά της συνεργασίας μας κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Μεσσηνίας έχοντας την καλύτερη άμυνα .
Την 2η χρονιά η ομάδα μας κατέκτησε το Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία της και αήττητη .
Και φέτος η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και βρίσκεται στον τελικό του κυπέλου Μεσσηνίας για πρώτη φορά επίσης .
Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στον Α Ο Διαβολιτσίου συνδυάζοντας την πολυετή παρουσία του με σημαντικές στιγμές, επιτυχίες και διακρίσεις.
Παραμένει φίλος και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει πάντα επιτυχίες τόσο στην αθλητική όσο και στην προσωπική του ζωή ,γιατί το ΑΞΙΖΕΙ !!!
Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν …
Τέτοιες συνεργασίες δημιουργούν ισχυρές και έντιμες σχέσεις μεταξύ μας .

Δεν λέμε αντίο, παρά εις το επανιδείν τα καλοκαίρια…

Για το Δ Σ του Α Ο Διαβολιτσίου

Γιάννης Κωνσταντάρας
Βασίλης Χαρίτσης
Κώστας Βεργής
Λεωνίδας Οικονομίδης
Ευθύμιος Ξηρόκωστας
Γιώργος Τσοροτιώτης
Νίκος Ντονάς”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.