- Διαφήμιση -

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, η “οικογένεια” του Αρκαδικού με τους ανθρώπους της ομάδας να ανταλλάσσουν ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες το νέο έτος.

Από την φετινή κοπή της πίτας απουσίαζε ο Πάνος Χαραλαμπόπουλος με την διοίκηση του Αρκαδικού να μην ξεχνά τον δικό της άνθρωπο που τόσο γρήγορα και αδόκητα έφυγε από την ζωή, αφιερώνοντας του την εκδήλωση ως ελάχιστο φόρο τιμής στο σωματείο.

- Διαφήμιση -

Το παρών εκτός από τα διοικητικά στελέχη του Αρκαδικού έδωσαν, ο πρώην αρχηγός της ιστορικής ανόδου στην Basket League και της συμμετοχής του ΣΕΦΑ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας Γιώργος Κοψαύτης καθώς επίσης φίλοι  του σωματείου και οι αθλητές όλων των βαθμίδων από την πρώτη ομάδα μέχρι και τις ακαδημίες, με τον Άγγελο Τσιράκη, τον Χρήστο Βερβαινιώτη και την Ιωάννα Παπαζαφειροπούλου να είναι οι τυχεροί της εκδήλωσης καθώς έτυχαν τα τρια φλουριά της πίτας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΦΑ απευθυνόμενος κυρίως στους νεαρούς αθλητές τόνισε πως ο Αρκαδικός είναι μια μεγάλη οικογένεια την οποία θα πρέπει να συνεχίσουν τα νέα παιδιά της ομάδας έχοντας πάντα στο πλευρό τους την βοήθεια και την συμπαράσταση των μεγαλύτερων δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για άνοδο της Ανδρικής ομάδας στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αλλά και για την πρόκριση της Κορασίδων στην επόμενη φάση.

Παράλληλα ο Μιχάλης Σμυρνιώτης ευχαρίστησε τον Τάκη Παγκράτη και τον Χάρη Μιαούλη που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της διοίκησης με τις ομάδες, τους προπονητές για την δουλειά τους, όλους τους χορηγούς που βοηθούν το σωματείο αλλά και τους αφανείς “ήρωες” που ανιδιοτελώς είναι στο πλευρό της ομάδας και την βοηθούν επί σειρά ετών.

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αρκαδικού ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα και ασφαλώς με αμέτρητους μπασκετικούς διαλόγους ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές των μεγάλων επιτυχιών ομάδας από τις συζητήσεις.

Τέλος η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί για την βοήθεια τους και την στήριξή τους το Ζαχαροπλάστειο Λάκης ,το Hungry, το αρτοποιείο Μουργελά, τον Μπάμπη Καψιώτη = ΓΕΡΜΑΝΟΣ Άργους και τον Νίκο Αλέμη

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.