- Διαφήμιση -

Με ένα επεισοδιακό ματς έκλεισε η 16 αγωνιστική της Α1 Τοπικής και πιο συγκεκριμένα το Ηρακλής Καλαμάτας – ΑΕΚ Καλαμάτας που έληξε ισόπαλο με 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Cina.

- Διαφήμιση -

Γύρω στο 40 υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε χέρι του Φιλάι. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μέσος αντέδρασε πολύ έντονα και για το λόγο αυτό αποβλήθηκε, όπως και ο προπονητής του Ηρακλή, Άρης Γαλανόπουλος και είχαμε 15λεπτη διακοπή με τους διαιτητές να αποσύρονται στα αποδυτήρια. Ο λόγος της έντασης ήταν πως άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο διαμαρτύρονταν πως δεν υπήρχε παράβαση.

Με την επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Χρόνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γράφοντας το τελικό 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σωρεία ευκαιριών και από τις δύο ομάδες, με τον Κατσαρό να έχει δοκάρι (δεύτερο για την ΑΕΚ, είχε και ο Εμμανουήλ στο πρώτο ημίχρονο).

Ο Ηρακλής μάλιστα έχασε και πέναλτι με τον Cina να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος με βοηθούς τις Τσαούση Ε. και τη Μαλαπάνη.

Ηρακλής Καλαμάτας (Γαλανόπουλος): Αλάμαρας, Μπρακούλιας, Μαγκλάρας, Παπαδέας, Φιλάι, Μάρης, Μουρούφας, Σπαντιδέας, Cina, Μπάκας, Βλαχάκης

ΑΕΚ Καλαμάτας (Σπάλλας): Κατσαρέας, Σκουφάκης, Γερμάνης, Κωνσταντόπουλος, Κατσαρός, Χρόνης, Εμμανουήλ, Μουλιάτος, Χριστόπουλος, Δρακόπουλος, Μπάλλας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.