- Διαφήμιση -

Ο Βαγγέλης Λουκάς, που αγωνίστηκε για μια σεζόν με τα χρώματα της Καλαμάτας 80, επιστρέφει αύριο ως αντίπαλος με την ομάδα του, τους Νέους Βύρωνα.

Ο ταλαντούχος ακραίος δήλωσε στο SportsPlus:

- Διαφήμιση -

“Ειναι μεγάλη μου χαρα που επιστρέφω εστω και ως αντίπαλος. Μπορει να έκατσα μια χρονια αλλα εχω δεθει με την ομαδα και την πολη. Οσον αφορα τον αγωνα για εμας θα ειναι δύσκολο παιχνίδι καθως η Καλαμάτα 80 φέτος εχει πολυ δυνατη ομάδα και σίγουρα φαινεται και απο τη βαθμολογικη της θεση. Ευχομαι να γινει ενα ομορφο παιχνιδι και για για τη Καλαμάτα να καταφερει να εκπληρωσει τους στόχους που εθεσε στην αρχη της χρονιας.”

Σε ερώτηση μας για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα και να ζήσει μόνιμα στην πόλη μας, δηλωσε:

Εννοειται πως θα το ηθελα πολυ γιατί νομιζω εχω αφησει κατι στη μέση! Περα απο την ομαδα που πλεον κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα και είναι πάντα πρωταγωνίστρια στην Α2, η πολη της Καλαμάτας ειναι μια απο τις καλύτερες πόλεις να ζεις στην Ελλαδα.
Ηδη απο το προηγουμενο καλοκαίρι υπηρξε μια συζητηση να επιστρεψω κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα αλλα λογω υποχρεώσεων στην Αθήνα δεν προχώρησε. Ελπιζω καποια στιγμη να το καταφερουμε , γιατι οχι και την επομενη χρονια αν το θελει και η ομαδα!”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.