- Διαφήμιση -

Ο Αλέξανδρος Μπορχάν αποτελεί βασικό στέλεχος του Παμίσου στη φετινή πορεία πρωταθλητισμού του Παμίσου. Ο νεαρός υψηλόσωμος μέσος που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου δήλωσε στο SportsPlus:

“Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για να ανέβουμε στη πρώτη θέση σε μια δύσκολη έδρα,ευτυχήσαμε να βάλουμε 2 γρήγορα τέρματα,είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν δώσαμε χώρους στον αντίπαλο να μας απειλήσει.
Ο στόχος της ομάδας μας είναι να συνδυάζουμε το επιθετικό ποδόσφαιρο με την επίτευξη πολλών τερμάτων έχοντας τη πρωτοβουλία των κινήσεων ώστε να φτάνουμε στη νίκη και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.
Στην ομάδα έχουμε οικογενειακό κλίμα στηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε κάθε επιτυχία και αποτυχία διορθώνοντας όλοι μαζί τα λάθη μας. Αυτό οφείλεται στο ότι στην πλειοψηφία μας προερχόμαστε απο την Ακαδημία του Παμισου, είμαστε όλοι απο μικρά παιδιά στην ακαδημία και έχουμε μεγαλώσει ποδοσφαιρικά μαζί.”

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.