- Διαφήμιση -

Στους 6 βαθμούς αύξησε τη διαφορά από το σημερινό της αντίπαλο η Ομόνοια, η οποία επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Η νίκη αποκτά περισσότερη αξία καθώς από το ημίχρονο αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δρογγίτη στα επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των 2 ομάδων και με 9 από το 60′ όταν αποβλήθηκε και ο Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη.

- Διαφήμιση -

Παρά το διπλό αριθμητικό μειονέκτημα, οι Κυανέρυθροι κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη στο κυνήγι της ανόδου απέναντι σε έναν από τους ανταγωνιστές της.

Ο Απόλλων Πεταλιδίου διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι ενώ χάνει με τραυματισμό το Δημήτρη Πολίτη (του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γιάννης Στραβάκος στο 36ο λεπτό, σε παράβαση που κέρδισε ο Βαγγέλης Χελάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Τσίρμπα.

Ομόνοια (Αργυρόπουλος): Ποτηριάδης, Σταθακόπουλος, Δημητρίου, Μπάλλας, Στραβάκος, Δρογγίτης, Κωστόπουλος, Τάφα, Μπαρσελό, Κουλουράς, Χελάς.

Απόλλων Πεταλιδίου (Καλύβας): Αλεξόπουλος, Χαρλέπας, Χούτος, Πανταζόπουλος, Παπανικολάου, Φωτόπουλος, Κωτσάκης, Πολίτης, Τρικουράκης, Θεριός, Κορμπής.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.