- Διαφήμιση -

Συνεχίζει να προελαύνει ο Νέος Άρις, ο οποίος αυτή τη φορά επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Αρφαρών με 3-1 και συνέχισε να βρίσκεται μια ανάσα από την προνομιούχο τριάδα της ανόδου. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 22′ ο Τσιλίκος αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα στο 30′ με το Σακκά για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Τσιλίκος έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 65ο λεπτό, για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη ο Τσιριγώτης στο 73′, γράφοντας το τελικό 3-1.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος, με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Ταβουλαρέα.

Νέος Άρις (Πεφάνης): Ταχταμπάς, Ασημακόπουλος, Κυριακούλης (67′ Τσιριγώτης), Σαρρής, Μπαστακός, Καραβατάς (75′ Μαρκόπουλος), Σκαλιώτης, Τάσσης (63′ Κυριόπουλος), Τσιλίκος (81′ Κοφίρι), Τσίκληρας, Αναστασόπουλος

Αστέρας Αρφαρών (Γιαννακούντζος): Σακκάς Κ., Καπόγλης, Χριστόπουλος (80′ Σκούρας), Γιαννακούντζος, Ματθαίος (70′ Μπούρας Β.), Μαρκόπουλος, Σακκάς Κ. (75′ Σέφα), Γιαννακόπουλος, Βανικιώτης (30′ λ.τ. Σουλίμαςς), Μπούρας Γ., Φέστας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.