- Διαφήμιση -

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Ανάληψης πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Εράνη Φιλιατρών η οποία αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 28′ λόγω αποβολής του Μιχαλακόπουλου.

Αυτή ήταν η φάση που έκρινε τον αγώνα ουσιαστικά καθώς η αποβολή προήλθε από μαρκάρισμα στο Σκαφιδά μέσα στην περιοχή και καταλογισμό πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πατσιώτης, χαρίζοντας το σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα του.

- Διαφήμιση -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Ρηγόπουλο.

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Μωραγιάννης, Αλεβίζος, Αντωνίου (38′ λ.τρ. Χαρμπίλας), Τσώνης, Παπαβασιλόπουλος, Γιαννόπουλος, Πατσιώτης (79′ Βλαχάκης), Σκαφιδάς (88′ Αλεβίζος Κ.), Αλεβίζος Β., Κρεμύδας

Εράνη Φιλιατρών (Λυμπερόπουλος): Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπουρδέκας, Κώτσος, Χρονόπουλος (82′ Λαμπρόπουλος), Χαραλαμπόπουλος (75′ Γιαννακόπουλος), Μιχαλακόπουλος, Βλαχόπουλος, Πέππας, Νικολακόπουλος, Βέλλης

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.