- Διαφήμιση -

Σε ένα ισορροπημένο ματς, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κατόρθωσε να αποδράσει με το διπλό από τα “Σφαγεία”, επικρατώντας με 0-1 της ΑΕΚ Καλαμάτας.

Χρυσός σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Γαβράς στο 59′ που εκμεταλλεύτηκε μια ασταθή απόκρουση του Τσέλα σε εκτέλεση φάουλ και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

- Διαφήμιση -

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές φάσεις αλλά έπεσαν πάνω στον καταπληκτικό Μουσελίνο ο οποίος είπε όχι σε τετ α τετ των Μουλιάτου και Δρακουλάκου, καθώς και σε κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου από κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Εμμανουήλ στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο κ. Σκόρδος έδειξε παίζετε.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι αυτοί τις δικές τους ευκαιρίες και μάλιστα είχαν δοκάρι με το Σωτηρόπουλο ενώ έχασαν ευκαιρίες οι Γαβράς, Μαγουλιανίτης και Σωτηρόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Λιανό και Νικολόπουλο.

ΑΕΚ Καλαμάτας (Σπάλλας): Τσέλα, Σκουφάκης, Πλαγιανός (77′ Κουτουμάνος), Γερμάνης, Κωνσταντόπουλος, Κατσαρός, Χρόνης (29′ λ.τ. Παπαδέας), Χριστόπουλος, Δρακόπουλος (63′ Χρεββατόπουλος), Εμμανουήλ (57′ Μουλιάτος), Μπάλλας.

Ολυμπιακός Καλαμάτας (Γρηγορόπουλος): Μουσελίνος, Βέλμαχος (91′ Βοσνάκης Ν.), Κουκέας, Γαβράς, Σκιάς, Ζέππος, Μάλαμας (77′ Αναζίκος), Κουνής (46′ Βοσνάκης Κλ.), Σωτηρόπουλος, Κουπούζος, Ιατρόπουλος (65′ Μαγουλιανίτης).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.