- Διαφήμιση -

Τα ρεπορτάζ από την Ολλανδία φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, αφού ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαροκινού μέσου, Γιασίν Αγιούμπ.
Έτοιμος να ολοκληρώσει την τρίτη του μετεγγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Γιασίν Αγιούμπ ήρθε σε συμφωνία τους “πράσινους”.

Τα δημοσιεύματα από την Ολλανδία εμφάνισαν -αρχικά- το “τριφύλλι” να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά η τελευταία πληροφόρηση που προέκυψε έκανε λόγο για συμφωνία, με τον Παναθηναϊκό να δίνει ένα μικρό ποσό στην Φέγενορντ και να τον κάνει δικό του.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν ήδη στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Αγιούμπ είναι “οκταροδεκάρι” και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους “πράσινους”.

Ο Αγιούμπ έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και μάλιστα με την Under -17 κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Από το 2018 όμως αποφάσισε να δεχτεί το κάλεσμα της χώρας καταγωγής του και είναι διεθνής με το Μαρόκο.

Το καλοκαίρι του 2018 έκανε το μεγάλο… άλμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας από την Ουτρέχτη στη Φέγενορντ. Η πρώτη του χρονιά στο Ρότερνταμ ήταν καλή αφού -ως βασικός- είχε 23 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ. Στη συνέχεια ό,ως είχε λιγοστές συμμετοχές.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.