- Διαφήμιση -

Η 20η αγωνιστικής της Euroleague ολοκληρώθηκε “κλείνοντας” άλλη μία “διαβολοβδομάδα” στη διοργάνωση. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός νίκησαν αμφότεροι, με τους “πράσινους” να αποσπώνται με δύο νίκες διαφορά στην 6η θέση της βαθμολογίας και τον Ολυμπιακό να διατηρεί τις ελπίδες του για την οκτάδα. Αναλοίωτη παρέμεινε η πρώτη τετράδα, με την Εφές Αναντολού να οδηγεί την κούρσα, ενώ η Βαλένθια πλασαρίστηκε στην οκτάδα την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας μοιάζει να καταρρέει.

Με νίκες ολοκλήρωσαν την 20η αγωνιστική της Euroleague, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, επικρατώντας της Ζαλγκίρις και της Μπάγερν αντίστοιχα. Το “τριφύλλι” εδραιώθηκε πλέον στην πρώτη εξάδα, με ρεκόρ 12-8, και μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε “ζωντανός” για την πρόκριση στα play offs. “Τρένο” συνεχίζει στην κορυφή η Εφές Αναντολού, ενώ η Βαλένθια “πάτησε” οκτάδα.

Ο Ερυθρός Αστέρας γνώρισε δεύτερη σερί “άσχημη” εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από την Άλμπα Βερολίνου με 85-94. Οι Σέρβοι που πριν από δύο ημέρες ηττήθηκαν από τη Ζαλγκίρις στο Βελιγράδι, υποχώρησαν πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας, πετώντας στα… σκουπίδια την προσπάθεια που τους είχε φέρει ως εδώ και πλέον χρειάζονται εκ νέου υπέρβαση αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τα play offs.

- Διαφήμιση -

Η βαθμολογία στη Euroleague

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Χίμκι – Ρεάλ 102-94
Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα 74-80
Μακάμπι Τελ Αβίβ.- Αρμάνι Μιλάνο 69-63
ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 94-90
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – Βαλένθια 81-86
Αναντολού Εφές-Βιλερμπάν 101-74
Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα 85-94
Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 89-72
Παναθηναικός – Ζαλγκίρις 96-94

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.