- Διαφήμιση -

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε μετά από περίπου 6 μήνες στην αγωνιστική δράση και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα… ανεβάσει από εδώ και πέρα στροφές για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τον τίτλο.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του το περασμένο καλοκαίρι, ο Κώστας Φορτούνης αναγκάστηκε να μείνει εκτός αγώνων για πολλούς μήνες, γεγονός που τον… πείσμωσε για να επιστρέψει ακόμη καλύτερος, όπως δήλωσε και ο ίδιος στο Olympiacos TV, μετά την επιστροφή του στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Οι δηλώσεις του Φορτούνη

“Ήταν δύσκολα για εμένα γιατί για πρώτη φορά κάθισα τόσο καιρό έξω. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι και να πεισμώνω μέσα από τις προπονήσεις και καθημερινά στο γήπεδο. Προσπαθούσα να γυρίσω και να είμαι κοντά στην ομάδα.

- Διαφήμιση -

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν. Τον γιατρό, τον Σκορδή, τους φυσιοθεραπευτές μας, τον Μουρίκη, τον Ζαχαρία και όλους τους άλλους που με βοήθησαν να γυρίσω και να μην πονάω. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο γήπεδο. Τόσο καιρό ήμουνα στην κερκίδα. Από εδώ και πέρα θέλω να είμαι καλά, να ανεβάζω στροφές στις προπονήσεις έτσι ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.