- Διαφήμιση -

Τραγελαφικές καταστάσεις και αποφάσεις για γέλια και κλάματα από την ελληνική ομοσπονδία βόλεϊ η οποία ενημέρωσε πριν μισή ώρα ότι ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Καλαμάτα 80 θα διεξαχθεί στην έδρα της καλαματιανής ομάδας λόγω αδυναμίας εύρεσης γηπέδου από τον Πανιώνιο.

Για να μη βρεθούν στη δύσκολη όπως φαίνεται θέση να μηδενίσουν τον Πανιώνιο, ανακοινώνουν σε μια ομάδα της επαρχίας ότι πρέπει να φιλοξενήσει ένα ματς για το οποίο σε μια ημέρα οφείλει να φροντίσει να βρει χρήματα για διαιτητές και για διάφορα άλλα που έχουν να κάνουν με τη φιλοξενία ενός παιχνιδιού. Κύριοι της ομοσπονδίας σταματήστε να γίνεστε πρωταγωνιστές με τις τραγελαφικές αποφάσεις σας και αφήστε να είναι πρωταγωνιστές οι αθλητές.

- Διαφήμιση -

Η Καλαμάτα 80 λοιπόν θα υποδεχθεί αύριο τον ισοβαθμο στην 3η θέση Πανιώνιο στις 8 το βράδυ στο στάδιο σε έναν αγώνα που η ομαδα έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ τη στήριξη του κόσμου. Ας είμαστε όλοι εκεί, δίπλα στην ομάδα που εκπροσωπεί επάξια το νομό μας στις εθνικές κατηγορίες και πέφτει πολύ συχνά θύμα άδικων αποφάσεων από την ελληνική ομοσπονδία.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.