- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Κυριόπουλος αποτελεί βασικό μέλος του Νέου Αρι, της ομάδας που έχει πραγματοποιήσει τρομερή πορεία μέχρι τους 4 του κυπέλλου Μεσσηνίας, αποκλείοντας ομάδες παραπάνω κατηγορίας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο SportsPlus για την πρόκληση των ημιτελικών.

- Διαφήμιση -

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.. Το να φτάσει μια ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη τοπική κατηγορία στις 4 καλύτερες ομάδες του νομού στο θεσμό του κυπέλλου είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. ,Παίζουμε με μια ομαδα που αποτελείται από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία, θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοι και να ευχαριστηθουμε και τα δύο παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι οι διαφορές είναι μεγάλες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και μας στηρίζουν και να εξαντλησουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρισουν την πρόκριση στον τελικό.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.