- Διαφήμιση -

Ο Άκης Φέστας αποτελεί βασικό και πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Παναγιώτη Πολίμου στη φετινή ομάδα του Εθνικού Μελιγαλά. Ο 25χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής που φέτος αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ μίλησε στο SportsPlus για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα αλλά και για την πρόκληση του κυπέλλου. Αναλυτικά μας δήλωσε:

Η ομαδα μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχει πάει αρκετά καλά. Σίγουρα πιστεύουμε πως έχουμε “πετάξει” κάποιους βαθμούς που θα έπρεπε να έχουμε παρει βάση της εικόνας μας. Το καλό στοιχείο που δείχνουμε είναι ότι είμαστε μαχητικοί σε όλα τα παιχνίδια κι ότι ακολουθούμε το πλάνο μας κι αυτό μας δίνει ένα χαρακτήρα σαν ομάδα.

- Διαφήμιση -

Τώρα όσον αναφορά το κύπελλο, είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε για ένα εισιτήριο στον τελικό διότι ο Μελιγαλάς πραγματικά είχε πάρα πολλά χρόνια να φτάσει στους 4. Δεν κρύβουμε πως θέλουμε πολύ να πάμε στον τελικό διότι θα είναι μια γιορτή για την ομάδα και την περιοχή του Μελιγαλά.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.