- Διαφήμιση -

Μεταξύ των αθλητών που επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στην προπόνηση του κλιμακίου Νότου της Εθνικής ομάδας των Παίδων είναι και ο 15χρονος γκαρντ του Πρωτέα Καλαμάτας Σαράντος Σαραντόπουλος. Μαζί του και ο Γιάννης Αβδάλας ο οποίος ανήκει από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό αλλά προέρχεται από την Καλαμάτα 80. Η ανακοίνωση… “Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 16.30 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ. Οι αθλητές που καλούνται είναι οι: 

Βασίλης Ματσίρας (Παναθηναϊκός), Συμεών Ευσταθίου (Παναθηναϊκός), Μανώλης Δήμου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Αβδάλας (Παναθηναϊκός), Γιώργος  Βαρδής (ΑΕΚ), Κωνσταντίνος Κορκοντζέλος (Δούκας), Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Μάριος Καραϊσκος (Ολυμπιακός), Θωμάς Ζορμπάς (Ολυμπιακός), Ράιαν Σούλης (ΑΟ Διονύσου), Δημήτρης Δεϊμέζης (Περιστέρι), Χρήστος Τσόπελας (Απόλλων Αθηνών), Ραφαήλ Κοπακάκης (Πανιώνιος), Βασίλης Ανδρακάκος (Πανιώνιος), Κώστας Δενδρινός (Ιωνικός Ν.), Σωτήρης Σταυρακόπουλος (Αετός Καλλιθέας), Σαράντος Σαραντόπουλος (Πρωτέας Καλαμάτας), Μιχαήλ-Άγγελος Αρφαράς (Κολοσσός Ρόδου).

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.