- Διαφήμιση -

Ακόμη θυμάμαι τους διθυράμβους που λεγόντουσαν και γράφονταν για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ Καλαμάτα να ναυλώσει τσάρτερ για τη μετάβαση της ομάδας στη Ρόδο για τον αγώνα με το Διαγόρα, παίρνοντας μαζί της μάλιστα και δημοσιογράφους από κάποια ΜΜΕ της Καλαμάτας.

3 μήνες μετά η ομάδα αύριο παίζει “τελικό” στη Ρόδο πάλι απέναντι στον Ιάλυσο αυτή τη φορά και μαντέψτε πως μετέβη η ομάδα στη Ρόδο.

- Διαφήμιση -

3 το ξημέρωμα Σαββάτου αναχώρηση με το πούλμαν για “Ελευθέριος Βενιζέλος”, από εκεί στις 8 το πρωί πτήση για Κω και στη συνέχεια με το πλοίο της γραμμής για τη Ρόδο όπου αναμενόταν να φτάσει πριν από λίγο.

Η ίδια διοίκηση που ναύλωνε τσάρτερ για να μην ταλαιπωρηθεί η ομάδα στις αρχές του πρωταθλήματος, τώρα τους στέλνει μέσω Κως (αλήθεια δεν είχε απ’ευθείας πτήσεις για Ρόδο;) για να παίξουν αύριο στη 1 το μεσημέρι σημειώνω τελικό παραμονής.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

- Διαφήμιση -

4 Σχόλια

  1. Tης…. χαράς ήταν μόνο το ιστορικό εκείνο τραίνο για τον Πύργο. Για όσους ήμασταν μέσα είναι προσβολή να κολλάμε το ίδιο επίθετο και στο τσαρτερ. Ποιο σωστό θα ήταν το τσαρτερ της χλιδής! Το “τραίνο της χαράς” ήταν ένα και μοναδικό!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.