- Διαφήμιση -

Την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας φαίνεται να οριστικοποιεί ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Eurohoops.gr αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τις επόμενες ώρες ο Έλληνας τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και από αύριο κιόλας θα πιάσει δουλειά αντικαθιστώντας τον Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγο της ομάδας.

Οι διοικούντες των Πειραιωτών έχουν ανοίξει κύκλο επαφών και συζητήσεων με τον Γιώργο Μπαρτζώκα τις τελευταίες μέρες και όλα πηγαίνουν πολύ καλά με λεπτομέρειες να απομένουν μόνο για την οριστική συμφωνία. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μία ιδιαίτερα κακή σεζόν φέτος και η λογική που διέπει την απόφαση αυτή είναι ο Μπαρτζώκας να ετοιμάσει την ομάδα για τη νέα χρονιά.

- Διαφήμιση -

Θυμίζουμε πως Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας είχαν φτάσει σε “διαζύγιο” -όχι με τους καλύτερους όρους- το φθινόπωρο του 2014, μετά από τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο Ελλάδας τότε. Ο πολύπειρος τεχνικός είχε κατακτήσει μία Euroleague (2013) με τους “ερυθρόλευκους” και μετά την αποχώρησή του εργάστηκε σε σε Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Χίμκι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.