- Διαφήμιση -

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Κυπέλλου με την Καλαμάτα την Τετάρτη (8/1, 15.00) έχει ριζικές αλλαγές. Σχεδόν όλοι οι βασικοί έμειναν εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Αλέν.

Την Τετάρτη (8/1, 15.00) ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Καλαμάτα στη Μεσσηνία, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος περιλαμβάνει πάρα πολλές αλλαγές

- Διαφήμιση -

Ο Πορτογάλος έχει αφήσει εκτός τους Σα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Μπα, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, τους τραυματίες Ποντένσε – Μπρούνο, καθώς ασφαλώς και τους ανέτοιμους Γκιλιέρμε, Σουντανί και Φορτούνη.

Η απουσία του Σα σημαίνει ότι θέση κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ο Αλέν. Ο Γάλλος θα κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, καθώς σε όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα αγωνιζόταν ο Πορτογάλος. Ντεμπούτο ενδέχεται να πραγματοποιήσει και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος είχε αποκτηθεί 1,5 εκατ. ευρώ από την Παρτιζάν και μέχρι σήμερα δεν έχει παίξει ποτέ με την πρώτη ομάδα σε επίσημο ματς.

Έχει αξία να δούμε αν αγωνιστεί και ο Παπέ Σισέ, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο είχε τεθεί νοκ άουτ λόγω λοίμωξης αναπνευστικού. Υπενθυμίζεται ότι αυτός θα είναι ο πρώτος φετινός αγώνας των “ερυθρόλευκων” στον θεσμό του Κυπέλλου.

Η αποστολή: Αλέν, Μπέλιτς, Μπενζιά, Σισέ, Φέκκας, Γκασπάρ, Γκερέρο, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Πηγή: sport24

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.