- Διαφήμιση -

Αναλυτικά το τι μας δήλωσε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης πρόκρισης του Εθνικού Μελιγαλά, Παναγιώτης Πολίμος:

“Ήταν ένα παιχνίδι που παρότι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για μας με το γκολ που δεχτήκαμε νωρίς, μετά ομως πήραμε τον έλεγχο του αγώνα καταφέραμε και ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο και μπροστά στο σκορ κάτι όμως που δεν έγινε. Στο β´ μέρος η αντίπαλη ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα εκτός από μια φάση που έβγαλε ο τερματοφύλακας μας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες καθώς και ένα δοκάρι αλλά μένοντας με δέκα παίκτες έπρεπε να αλλάξουμε τακτική και να πάμε στην παράταση. Αυτό που είπα στους παίκτες μου ήταν ότι θα πρέπει να χτυπήσουμε στα στημένα κάτι που έγινε και ήρθε μια μεγάλη πρόκριση για την ομάδα μου μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν πολυ καλό αντίπαλο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο καθώς πιστεύω ότι είμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έδειξαν σήμερα ότι το ήθελαν περισσότερο! Ήταν όλοι τους παλικάρια!
Τώρα όμως θα πρέπει να ξεχάσουμε το κύπελλο και να μπούμε γερά την νέα χρονιά και στο Πρωτάθλημα. Από Τρίτη λοιπόν τα κεφάλια μέσα.
Σήμερα μπορούμε να χαρούμε αυτή τη μεγάλη πρόκριση “

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.