- Διαφήμιση -

Στην πόρτα της εξόδου οδηγούνται Μάκος και Στεφανάκος καταπώς φαίνεται, δύο κινήσεις τόσο διαφορετικές και τόσο όμοιες. Αναμφίβολα αναφερόμαστε σε δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία για την κατηγορία, ειδικά ο Μάκος έχει υπάρξει διεθνής.

Οι εμφανίσεις τους ήταν καλές για κάποιο διάστημα (του Μάκου) και εξαιρετικές του Στεφανάκου, ο οποίος έχει δώσει βαθμούς μόνος του στην ομάδα. Ποιος ο λόγος λοιπόν να βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδο από την ομάδα;

- Διαφήμιση -

Ποιος θα είναι ο στόπερ που θα παίξει δίπλα στο νεαποκτηθέντα και προοριζόμενο για βασικό, Θοδωρή Τριποτσέρη; Δε νομίζω πως κανενας εκ των Καντούτση και Χριστοφιλέα μπορεί να λογίζεται βασικός σε αυτή την κατηγορία.

Ο Στεφανάκος έχει δείξει πως είναι ο καλύτερος από τους τερματοφύλακες που διαθέτει η ομάδα. Με ποιο σκεπτικό φεύγει; Έχει βρεθεί αντικαταστάτης; Στη θέση του Μάκου ποιος κεντρικός αμυντικός θα έρθει; Η ομάδα δημιουργεί προβλήματα σε θέσεις που δε θα έπρεπε ενώ έχει ήδη πολλά να λύσει.

Τέλος ας βγει η διοίκηση υπεύθυνα να πει ποιος κάνει τις μεταγραφές; Ο προπονητής που η ίδια επανέφερε; Ο Τάσος Σιούλας που επανήλθε στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα μετά από πάρα πολλά χρόνια; Οι γνωστοί μάνατζερ που κάνουν παιχνίδι τόσα χρόνια με ντόπιους παράγοντες;

Όλα αυτά τα ερωτήματα ενώ το ματς με το Αιγάλεω αύριο είναι ο πρώτος από τους πολλούς τελικού που καλείται να παίξει η ομάδα. Και σε “τελικούς” στην έδρα σου δε δικαιούσαι απώλειες βαθμών.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.