- Διαφήμιση -

Δε βρέθηκε σε καλή μέρα με εξαίρεση το πρώτο σετ το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες και κατά συνέπεια ηττήθηκε από τον ισχυρό και πρωτοπόρο Μίλωνα με 0-3 σετ η ομάδα της Καλαμάτας 80.

Στο πρώτο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με καμιά από τις δύο να μην μπορεί να πάρει προβάδισμα. Ο Μίλωνας προηγήθηκε με 21-24, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Άρη Χανδρινό που πέρασε για το σερβίς αλλά μια εκπληκτική άμυνα των φιλοξενούμενων τους οδήγησε στο 0-1 με 23-25.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν εκπληκτικοί στο μπλοκ παίρνοντας διάφορα 4 πόντων (7-11), την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του σετ κερδίζοντας το με 19-25 για το 0-2.

Το τρίτο σετ έμοιαζε με το πρώτο μέχρι το 13-13 όταν και οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 13-16 και έπειτα με 16-21 με κάποιες αμφισβητούμενες αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης και κόκκινη κάρτα στον προπονητή της Καλαμάτας 80. Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν και το τρίτο σετ με 18-25.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.