- Διαφήμιση -

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει τόσο με την απόδοση όσο κυρίως με την αποτελεσματικότητά της η ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας, η οποία πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα του Γ.Σ. Μεσσήνης και εξακολουθεί να ακολουθεί την Καλαμάτα B.C. από απόσταση βολής στη βαθμολογία.

ΤΟ σημερινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι στην πρώτη περίοδο, με τους Κυπαρισσιώτες να παίρνουν μια διαφορά 6 πόντων πριν το ημίχρονο. Αυτή τη διαφορά κατάφεραν να την κρατήσουν και να την αυξήσουν έως το τέλος και να φύγουν με ένα πολύτιμο διπλό από μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας.

- Διαφήμιση -

Πρώτος σκόρερ του Δίωνα και του παιχνιδιού ήταν ο Γιαννακόπουλος με 21 πόντους ενώ τον ακολούθησαν ο Μπακογιάννης της Μεσσήνης με 20 και ο Λαμπίρης του Δίωνα με 16 και 4 εύστοχα τρίποντα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Νάστος και Παναγιωτακόπουλος.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 26-32, 38-46, 56-66

Γ.Σ. Μεσσήνης (Μπακογιάννης): Χαραλαμπόπουλος 6(2), Δελφάκης 5, Μπακογιάννης 20, Τόσκα 6, Δρακόπουλος, Σαρουσαββίδης 2, Παλαμίδης 9(1), Δημόπουλος, Μιχαλόπουλος 7, Σπηλιώτης

Δίων Κυπαρισσίας (Κούτρης): Γιαννόπουλος Χ., Κλεφτάκης Φάν. 14(1), Γιαννόπουλος Η. 1, Λαμπίρης 16(4), Λαμπρόπουλος, Κατσαργύρης, Κλεφτάκης Δ. 8, Μητρόπουλος 3, Κουτίβας 4, Κυριακόπουλος 1, Γιαννακόπουλος 21(1)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.