- Διαφήμιση -

Η Εθνική Ελλάδας “διέλυσε” με 15-6 την Κροατία και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο πόλο νέων ανδρών στο Κουβέιτ.
“Χτυπάει” το χρυσό μετάλλιο η Εθνική Ελλάδας, μετά την πρόκρισή της στον τελικό του του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο πόλο νέων ανδρών στο Κουβέιτ, μετά το θρίαμβό της επί της Κροατίας στον ημιτελικό.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη “έπνιξε” τους αντιπάλους της στον ημιτελικό και αφήνοντάς τους 16 ολόκληρα λεπτά χωρίς γκολ, πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από τα ημιτελικά της διοργάνωσης και πλέον θα διεκδικήσει την πρώτη θέση την Παρασκευή (20/12, 17:00) κόντρα στη Σερβία.

- Διαφήμιση -

Τα οχτάλεπτα: 4-2, 4-3, 5-0, 1-2

Ελλάδα (Νίκος Καραμάνης): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 4, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης 1, Μητράκης

Κροατία (Γιόσκο Κρέκοβιτς): Γιουρλίνα, Μαλένιτσα, Κρέκοβιτς, Βρντολιακ 2, Μπάγιτς 1, Κρίζιτς, Σόλιε, Χέρτσεγκ, Πενάβα 2, Μπιλιάκα, Ζουβελα 1, Πάπαριτς, Σουνάρα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.