- Διαφήμιση -

Από τους πλέον σταθερούς παίκτες της μέχρι τώρα διαδρομής του Κάστρου Μονεμβασιάς στο πρωτάθλημα της Α1, ο 21χρονος σέντερ της ομάδας της Λακωνίας Σωκράτης Μπατσάκης μίλησε στο “Sportsplus.gr” για τη μεγάλη νίκη επί της Καλαμάτα BC αλλά και την επιθυμία να κάνει ο σύλλογος ένα ακόμη βήμα προόδου…

“Σίγουρα αισθανόμαστε όμορφα για τη νίκη επί της αήττητης, πριν την αναμέτρηση, Καλαμάτας, του πιο δύσκολου αντιπάλου για κάθε ομάδα της κατηγορίας. Θέλαμε πολύ το αποτέλεσμα αυτό. Οι δυο ήττες που κάναμε στο ξεκίνημα και οι οποίες μας έφεραν πίσω πρέπει να καλυφθούν και μονάχα με τέτοιες, μεγάλες νίκες, μπορεί να γίνει αυτό. Παίξαμε καλή άμυνα, είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση ειδικά στα κρίσιμα σημεία και κάπως έτσι ήρθε η νίκη. Μπράβο σε όλους” μας είπε αρχικά ο Μπατσάκης και συμπλήρωσε “το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά με τη συνέχεια να αναμένεται δύσκολη, όλα τα παιχνίδι είναι δύσκολα και αμφίρροπα. Ως ομάδα μπορούμε βεβαίως κάτι περισσότερο από την παραμονή, θέλουμε να είμαστε στην τετράδα. Αν συνεχίσουμε έτσι και λειτουργούμε ως ένα σε κάθε αγώνα θα βγούμε κερδισμένοι και το ταμείο θα είναι θετικό…”

- Διαφήμιση -

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.